ETT INITIATIV FÖR VARJE BARNS RÄTT ATT VARA BARN!Länge levde jag på flykt. Flykt undan mig själv och min historia. Med förakt mötte jag varje morgon min spegelbild. Smutsig. Förverkad. Äcklig.


Samtidigt som jag på olika sätt försökte komma undan min bakgrund, kämpade jag med att hålla skenet uppe för min omgivning. Mardrömmar tog mig tillbaka till platsen där allt hände. Skuldkänslorna fann ingen gräns. Flaskors innehåll fick döva det helvete som jag hade genomgått. Jag begravde mig i skolböcker, jobb, ett tilltagande missbruk, självmordsförsök och förhållanden som på förhand var dömda att misslyckas. Allt för att slippa tänka eller minnas.


Det som blir kvar efter att du har utsatts för en annan människas sjuka perversioner är ett liv i spillror. Den person som du litade på och såg upp till, utnyttjade inte bara din kropp utan även din tillit. När tryggheten försvinner förlorar du direkt något av det viktigaste man har. Vem kan du egentligen lita på?


Jag har lärt mig att jag aldrig kommer att bli kvitt min bakgrund, men jag har lärt mig att acceptera den. Det har tagit lång tid och längs vägen har jag gjort både mig själv och andra illa. Med små steg har jag fått lära mig att älska den person jag är – min bakgrund till trots.


Min förhoppning är att kunna hjälpa andra och uppmana dem att berätta. Detta för att de också ska försöka undvika den vägen jag tog. Jag har därför startat initativet,

Inte ensam aldrig glömd, för att uppmärksamma konsekvenserna av sexuella övergrepp. En rad personer kommer med t-shirtens hjälp inte bara göra ett ställningstagande utan även förmedla att man inte är ensam och heller aldrig glömd med sin historia.


Samtliga intäkter från tröjförsäljningen går oavkortat till att arrangera kostnadsfria föreläsningar för barn och ungdomar.


Tillsammans gör vi skillnad!

"The world needs people like Erik, who are not just passionately standing for the survivors of childhood abuse but committed to spreading awareness of how to understand, process, and begin to heal from it." 


- Neil Strauss

VI HAR STÖTTAT INTE ENSAM ALDRIG GLÖMD


HUVUDPARTNERS

bokning@erikgronberg.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera